Login
FACILITETER

Hytten:
Bjælkegården er en sammenhængende 3-længet bygning, bestående af en soveafdeling, mellemstykke og en opholdsdel.
Bjælkegården er opvarmet med elvarme og basseret på at lejer selv rengør hytten ved afrejse. Evt. rengøring kan tilkøbes.

Du kan se skitsetegninger af hytten ved at klikke her.
Der er i alt 40 sovepladser på Bjælkegården.

Soveafdelingen:
Soveafdelingen består af 5 soverum, med i alt 36 sovepladser, 2 nyere toiletter med bad i entre. I bunden af soveafdelingen findes rum med 2 toiletter, 1 bad og 3 håndvaske. Soverummene består af køjer i 3 niveauer og bagehylder. Køjerne er med skummadres og variere i længden 2 m og 2,2 m. Køjerne er fordelt således: 4 stk. soverum med 6 køjer 1 stk. soverum med 12 køjer
Mellemstykket:
  • Mellemstykket indeholder entre, fordelingsgang og 3 toiletter med bad samt et køkken. Fordelingsgangen, garderoben og de 2 toiletter med bad er renoveret i 2011.

  • Køkkenet er renoveret i 2015 med nyt gulv og inventar og indeholder industriopvasker, mikroovn, mobil kogeplade, 2 el kedler, 2 kaffemaskiner, 2 ovne og 8 kogeplader, stor skabsfryser, stort køleskab, samt service til 60 personer. Derudover er der også diverse fade og skåle samt en rullevogn.

Opholdsdel:
Opholdsdelen består af et soverum med 4 køjer, et hyggerum med sofagruppe, samt stor spisesal/pejsestue. Spisesalen har 4 borde med stole, pejs og tavle. Derudover er der 50 klapstole, 8 stk. bænke og ekstra bordplader i hytten.


Kontaktperson: Berit Pedersen   |   Tlf. 2625 6551   |   Email: udlejer@bjaelkegaarden.dk   |              Cookie- og persondatapolitik